4. plass for J16 på Dahlecup

29 oktober 2012

I år som i fjor, endte det med 4. plass for Ravn på Dahlecup (innendørsturnering).
Ravn J16 stilte også i år med to lag, og begge lagene kvalifiserte seg for A-sluttspillet.
Det var likevel Ravn 2 som sto for den største prestasjonen da de ble puljevinner på lørdag etter 4 strake seire,
og direkte kvalifisert for kvartfinale på søndag. En like stor prestasjon må man si det var på søndag,
jentene var kampklar kl 0845!!! (Ikke opplevd før….). Reinsfjell ble senket i kvarten og Gimse (vinner av Dahlecup) ble motstander i semi-finalen.
Her ble motstanden for stor og Ravn 2 gikk på sitt første tap.
Bronsefinalen mot Dahle startet godt med tidlig Ravn skåring.
Det ble jevt og tøft utover i andre omgang, og på stillingen 3-2 til Dahle, fikk Ravn feilaktig annulert et mål.
Nok en Dahle skåring i neste angrep, sørget for at kampen var avgjort og et surt tap i bronsefinalen et faktum.

Ravn 1 havnet i en tøff gruppe i det innledende gruppe spillet sammen Hødd 1, Gimse 1 og Frei 1.
Uavgjort 1-1 mot Gimse (vinner av Dahlecup) og seier 4-2 over Frei 1, var tilstrekkelig til å kvalifisere seg til 1/8-dels finale mot Dahle.
Kampen mot Dahle så lenge ut til å gå greit. Men fra å lede 2-0, snudde kampen mot slutten og Dahle gikk opp i 3-2 ledelse kun 1,5 minutt før slutt.
Men kampen var ikke over, og 2 sekunder før full tid, utlignet Ravn og det sto 3-3.
Dermed gikk kampen til ekstraspill (sudden death), hvor hvert av lagene må ta ut en spiller for hvert minutt ut i ekstra tid om det ikke skåres mål.
Det ble tilslutt Dahle som gikk seirende ut av kampen, etter at lagene hadde spilt 3 minutter mot hverandre med kun målvakt og en utespiller.
Jentene var selfølgelig meget skuffet, men fant trøst i at de i en meget god kamp tidligere hadde spilt 1-1 mot årets vinner av Dahlecup.

Kort summert ei helg meg mange gode prestasjoner med begge lagene i A-sluttspillet, og en god gjennomføring før Futsal KM 10-11 november.

Og som vanlig, en fantastisk gjeng å være på tur med.

Ravn 2: Ingrid Vatne, Birgitte Hånes, Katarina Rød, Sarvini Selladurai, Oda N Christensen, Pauline Neergård, Marie S Henriksen
Ravn 1: Ingeborg Førdestrøm, Malin Røv, Amanda Tenfjord, Andrea Indstø, Andrea Noem, Ingrid Åsemyr, Emilie Kalvatn, Martine Otterlei.

Supportere: Oda S Tennford (skadet), Fam Rød og Røv.