Uttakssamling bylag på Ravn Stadion for jenter 98 og 99.

10 september 2012

Det er i dag uttakssamling for jenter fødd i 1999 og 1998 på Ravn Stadion
fra kl 17-20. Dette foregår på 11ar-bana.
Det har gjennom våren/sommaren vore fleire samlingar og det står no igjen
40 spelarar som skal kjempe om 20 plassar, og desse vil då utgjere bylaget.
Flest av desse vil vere frå 98-kullet (fordeling ca 60-40). Ravn har med
to spelarar, Ingrid Vatne (98) og Fride Lianes (99). Brattvåg har også med
to, Marthe Arntsen (98, keeper) og Adela Colic (99). Søvikjenta Marit Nyland (98)
som spelar for Guard er og med. I tillegg har Skodje med heile 5 spelarar. Emma Madsen (98),
Johanne Leite (98), Julia Farstad (99), Cecilie Otterlei (99) og Åshild Opsal (99).

Mykje gode spelarar og det har nok vore eit trangt nålauge, og der er mange svært gode spelarar
som ikkje kom med. Blant anna meinar vi at dei ikkje hadde vore noko å seie på om Mari Røren (99) frå Norborg
og Sonja Ulvestad (99) frå Ravn var i denne troppa. Dei held eit minst like høgt nivå som fleire av dei som
er med. Men, det kjem alltid nye sjansar for dei som jobbar hardt og er ivrige i treningsarbeidet.