Uavgjort for J14

07 september 2012

J14 Valder-Ravn/Norborg 1-1 (0-1). Mål: Ingeborg.
Laget: Trine, Anne, Madeleine, Hanne, Fride, Emma, Mari, Ingeborg, Emma Sofie, Sonja.
Tett og jamn kamp på Valdervoll. Lei vind gjorde finspel vanskeleg på ei dårleg kunstgrasbane.
Men jentene kjempa i alle fall godt. Vi stilte med eit svært ungt lag denne gang, i og med
at 98-jentene på Vatne er på klassetur. Motstandarane var eit år eldre, men ute på bana var det jamnt.
Vi hadde flest store sjanser i motvinden i 1. omgang, medan Valder var farlegast i 2. omgang.
Målet vårt kom midt i 1. omgang etter godt skudd fra Ingeborg. Valder fekk si utlikning 10 minutt
ut i 2. omgang etter litt dårlig press frå vår side. Greit med poengdeling.
No har vi 2 seiere og 1 uavgjort, og det er meir enn godkjent for dette unge laget.
Neste kamp er onsdag på Vatne mot Hødd.