Sterk bortesiger til A-laget.

03 september 2012

Hano – Ravn 0 – 1 ( 0-0 )
Haramsøy stadion 2/9-12
0 – 1 Eirik Tomren ( 55 )

Ravn reiste søndag til Haramsøya , med eit redusert mannskap , for å møte eit Hano lag som har plukka godt med poeng i dei siste kampane.
Om det var en viss skepsis før kamp , så viste det seg å være ubegrunnet. Ravn kjempa iherdig heile kampen og kunne til slutt juble for tre nye poeng.
Hano hadde ballen mest medan Ravn hadde dei største sjansene. Blant annet tre ganger aleine med keeper.
Mål skulle det bli i det 55 minutt da Eirik Tomren sette inn en retur fra keeper etter eit hardt skudd fra Even Vatneødegård. Foranledningen var eit glimrande
utført arbeid av Eivind Ulla på dødlinja. Forøvrig stor takk til Eivind som stilte opp på kort varsel og som la ned en formidabel innsats sammen med resten av laget.

Med 10 mann som ikkje var disponibel, av ulike årsaker , til denne kampen og allikevel klare tre poeng var rett og slett sterkt!