J16-11er 1. div. Stranda – Ravn 2-3.

21 august 2012

J16 vant første kamp i høst.
Det ble en tøff start borte mot Stranda mandag da hjemmelaget skåret allerede etter ett minutts spill.
Men det varte ikke lenge før Amanda Tenfjord ordnet balanse i regnskapet med skåring i det 6. minutt.
Ravn var det beste laget i 1. omgang og etter 21 minutter sørget Amanda nok en gang for nettkjenning og ledelse.
Kun minutter etter fikk Ravn et korrekt idømt straffespark og Oda S Tennfjord satte (eller trillet) ballen i mål ved stolperota.
Stranda presset på mot slutten av omgangen, men takket være ett par klasseredninger av Martine Otterlei i mål, kunne Ravn gå til pause med 3-1.
2. omgang ble spillemessig et svart kapittel for Ravn sin del. Stranda dominert omgangen og presset Ravn i lange perioder.
Takket være godt forsvarsspill så klarte Stranda kun å sette inn en redusering, og Ravn kunne endelig notere seg for sesongens første borteseier.
Bra jobba jenter!