NorwayCup dag 2 innledende kamper

30 juli 2012

Da gratulerer vi G15/16 med ny storseier i dag.
Med 15-0 over Harding er laget dermed videre i turneringen og klar for A-sluttspill 16-dels finale på onsdag.
Siste kamp i puljespillet i morgen mot Rustad IL kl.09.00 vil derfor også bli en kamp om puljeseieren, og om onsdagens motstander vil bli en annen puljevinner eller ikke.
Vi gratulerer også G14 med sin 2. seier. 3-1 mot Abildsø. Dermed er også G14 klar for A-sluttspill.
Men i denne klassen vil en første- eller andreplass i puljen ha en stor forskjell at med en førsteplass går laget rett til 32-dels finale, men med en andreplass må laget om 64-dels finale.
G14 møter Loddefjord i morgen til kamp om puljeseieren.