Meget god vårsesong av G16

01 juli 2012

G16 var dessverre uheldig i kvalifiseringa til 1.divisjon i februar, og laget måtte derfor spele i 2.divisjon. I treningskampane som følgte vart imidlertid fleire lag frå 1.divisjon satt kraftig på plass av gutane.
Vårsesongen er no over og Ravn vann si avdeling suverent med 21 poeng på 7 kampar og 58-6 i målforskjell. Ikkje rart at også fleire av motstandarane sine trenarar har sagt at Ravnlaget ligg i feil divisjon.

Dei to beste laga i dei ulike 2.divisjonsavdelingane danner ein ny 2.divisjon i haustsesongen.
Fleire av G16 spelarane danner stamma i klubbens unge jr.lag (snittalder på ca 16,5 år) og prestert bra også på dette nivået