Fotballsesongen 2012 er i gang.

29 januar 2012

G16 hadde sin første treningskamp for året mot ELVIGI(Ellingsøy/Vigra/Giske) onsdags kveld.
På et brukbart vinterunderlag ble resultatet 2-2, etter at det stod 2-1 til pause.
To flotte Ravnmål av Fredrik og Joakim, der Fredrik sitt 1-0 mål, skudd fra 20 meter som satt som limt oppe i krysset, var «drømmetreffet».

Allerede førstkommende søndag er alvoret i gang for G16 laget. Da er det første kamp i vinterkvalifiseringen for spill i årets 1.divisjon.
Den blir spilt i Sparebanken Møre arena kl.16.30, og motstanderen er Ørsta.
Det skal spilles i alt tre kamper i gruppen, der de to beste lagene er kvalifisert. De to andre lagene i Ravn sin gruppe i tillegg til Ørsta er Hareid og Aafk.

Også Ravn sitt J16 lag skal ut i vinterturnering denne helgen (Ravn stiller faktisk med to 7er-lag).
Også disse kampene blir spilt i SBM arena, første kamp starter kl.19.00.

Meir kjem.