J16 med 4. plass på Dahlecup.

01 november 2011

J16 tapte bronsefinalen på Dahlecup.
J16 stilte med 2 lag på Dahlecup i Kristiansund i helgen.
Lagene ble på forhånd fordelt etter loddtrekning med 6 spillere på hvert lag.

Ravn 1 tapte 1-3 (Pauline) for Ekko i åpningskampen på lørdag, men tok deretter 2 seire mot henholdsvis Flatås 2, 2-1 (Andrea N x2), og Frei 3-0 (Andrea N x 2, Ingrid).
Dette ga andreplass i gruppen og 1/8-delsfinale mot Herd 1 i A-sluttspillet. Jentene var virkelig kommet i siget på lørdag ettermiddag, og feide Herd av bana med 3-0 (Andrea N, Ingrid, Oda).
Dette smakte ekstra godt da Herd var de som slo oss ut i samme finale i 2009. På søndag var det duket for ¼ finale mot hjemmelaget Dahle.
Jentene, som vanligvis kan beskrives som «kveldslag», hadde full tenning på søndag morgen, og etter en kjempeinnsats kom seiersmålet ett minutt før full tid (Andrea N).
I semifinalen ble det siste års suverene lag i Dahlecup, Clausenengen, som ble motstander. Utover i kampen ble Ravn vel slitne og motstanden ble for stor. CFK ga seg ikke før det sto 8-1 (Ingrid).
CFK vant for øvrig finalen med 10-1. Bronsefinalen mot Norlandet ble det en jevnspilt kamp med sjanser begge veier. Skuffelsen blant jentene var derfor stor da ballen trillet over mål 20 sekunder før slutt og det hele endte med tap 0-1.
Men, i etterkant er nok alle fornøyd med tidenes beste plassering i Dahlecup for denne gjengen.

Ravn 2 startet med uavgjort 2-2 (Malene, Amanda) i åpningskampen mot Bud på lørdag. I andre kamp sto CFK for tur. Meget god taktikk og innsats satte CFK ut av sitt vanligvis suverene spill, og jentene førte an med ledelse to ganger under kampen.
CFK hentet seg inn mot slutten og fikk tilslutt seiersmålet i en kamp som Ravn burde ha vunnet. Det ble dermed tap 3-4 (Amanda x 2, Marie). Jenten var derfor avhengig av poeng i siste kamp i seriespillet mot Flatås 1, men en tett og jevn kamp endte dessverre med tap 1-2 (Marie) og B-sluttspill. I B-sluttspillet ble det 3-1 (Sunniva, Marie, Amanda) seier i ¼ finalen mot Malvik, men dessverre tap 0-1 for Flatås i semifinalen etter mål i siste minutt.

Alt i alt en kjempeflott innsats av alle jentene. Vi ser frem til KM i Stordal helgen 11-13 nov hvor vi også kommer til å stille med 2 lag.

Ravn 1: Johanna Solvang, Oda S Tennfjord, Pauline Neergård, Andrea Noem, Ingrid O Åsemyr og Emilie Kalvatn
Ravn 2: Martine O Fjørtoft, Amanda Tenfjord, Malene Noem, Sunniva Østigard, Marie Henriksen og Andrea Indstø