Inne-KM J16

16 november 2011

I helgen stilte J16 med to lag i KM Futsal i Stordalshallen.
Innledende kamper ble avviklet på lørdag for kvalifisering til mellomspill på søndag.
Hver pulje besto av 5 lag hvor de 2 beste gikk videre.

Ravn 2 møtte Herd 1 i første kamp.
En jevnspilt kamp som tilslutt endte 2-2 etter to mål av Ingrid Vatne.
I den andre kampen sto Sykkylven 1 (Sølvlaget) for tur. Et godt spillende Sykkylven slapp ikke Ravn inn i kampen og dermed endte det med tap 0-3.
Mot Ørsta 2 ble det derfor nødvendig å ta poeng om avansement skulle være innen rekkevidde. Dette var et lag som i høgste grad var mulig å slå.
Men, i denne kampen var ikke Ravn jentene på hugget og Ørsta fikk uventet lett match og ga seg ikke før det sto 0-4.
Siste kampen mot Volda 97-2 ble derfor kun en kamp om puljeplassering uten mulighet for avansement.
Kampånden var i alle fall tilbake, og etter en fott innsats kunne jenten gå av banen med 2-0 (Ingrid Vatne, Marie Henriksen) seier og 3. plass i puljen.

Ravn 1 startet ballet mot Stordal. Etter 2 minutter puttet Andrea Noem ballen i nettet. Flere mål ble det ikke, men likevel godt nok til seier i den viktige åpningkampen.
Mot Volda 97-1 hadde jentene full tenning og kjørte kampen fra start til mål. Seier 4-0 (Andrea Noem, Amanda Tenfjord, Ingrid Åsemyr, Andrea Indstø) ga et flott utgangspunkt for fortsettelsen.
Mot Herd 2 hadde Ravn spillet og sjansene, men mot spillets gang scoret Herd 2 minutter før slutt og kampen endte med 0-1 tap. Et surt tap som betydde at siste kamp ble avgjørende for muligheten til mellomspill.
Siste kamp mot Skarbøvik ble en tett og jevnspilt kamp. En kamp som kunne gå begge veier, endte med 1-2 (Andrea Indstø) tap, og videre avansement så ut til å være en saga blott.

Men, da resultatene fra de øvrige kampene var klar, så hadde det meste gått Ravns vei og tre lag i gruppa endte på 6 poeng.
Dermed så ble målforskjellen avgjørenede,
og 4-0 seieren over Volda gå de nødvendige plussmål til å ende som nr to i gruppen og dermed kvalifisert til å være blant de åtte lagene i mellomspillet søndag.

Søndag startet mot Volda 95 (KM mestrene). Tempomessig ble Volda for sterke og vant kampen 5-2 (Ingrid Åsemyr, Ingrid Vatne).
I andre kamp mot Ørsta 2 ble det derimot sving på sakene. Ravn kjørte over Ørsta og etter en fenomenal innsats vant jentene 3-0 (Andrea Noem x 2, Andrea Indstø).
Det betydde at uavgjort i siste kamp var nok til å nå semifinale.
I siste kamp mot Ørsta 1 kjempet Ravn godt, men ble etter hvert slitne da de under turneringen kun har hatt en innbytter samt to småskadet.
Dette ble nok avgjørenede da kampen endte med tomålstap.

Jentene fortjener skryt etter god innsats og takker Katarina Rød og Ingrid Vatne som gjorde det mulig å gjennomføre turneringen med to lag.

Ravn 1:

Malene Noem, Andrea Noem, Andrea Indstø, Pauline Neergård, Ingrid Åsemyr og Amanda Tenfjord (+ Ingrid Vatne på søndag for Pauline som ikke kunne spille alle kampene)

Ravn 2:

Johanna Solvang, Emilie Kalvatn, Marie Henriksen, Sunniva Østigard, Katarina Rød og Ingrid Vatne