J14: Volda-Ravn 2-4

02 oktober 2011
Skrevet av:

Onsdag spilte J14 jentene kamp mot Volda på Volda stadion.

Kampen startet litt forsiktig spesielt fra oss, og Volda scora det første målet etter ei avklaring fra en Ravn spiller rett i et Volda bein og i mål, etter det målet våkna Ravn spillerene og tok et lite grep om kampen, men så kom det en suser fra Volda og 2-0.

Men då startet Ravn jentene opphentingen :
På det første målet driblet Ingrid av et par Volda jenter og satte ballen sikkert i mål.
Nå var vi virklig i siget og presset på, Katarina fikk prøve seg som spiss for anledningen og fikk et perfekt oppspill, alene mot en Volda forsvarer og keeperen vendte hun opp og kranglet den over streken.
På det tredje målet var det Oda sin tur, med en liten finte så var en Volda spiller borte og hun klinket ballen opp i krysset, utagbart for keeperen.

Alt dette før pause.

Etter pause var det en ganske jevn omgang, men de siste 10 minuttene vart det litt skummelt der Volda satt opp 2 spisser og satt oss under hardt press og vi vart litt baktunge, men 5 min før slutt så avgjorde Ingrid kampen med en kjempe flott scoring i stanga og inn, etter dette så hadde vi full kontroll 🙂

Flott levert av Ingeborg (som endelig fikk teste keeper skillsa), Anna, Malene, Oda, Birgitte, Eva Kristin, Malin, Ingrid og Katarina.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Banekalender

banekalender