Impulssamling på Ravn Stadion onsdag 26.10 kl 18-20.

25 oktober 2011

I forbindelse med samling for Bylag Ålesund, gutter, har vi gleden av å invitere deg til impulssamling på

Ravn Stadion, Vatne, onsdag 26.10.11 kl. 18.00-20.00
Temaet for samlingen vil være

”Hvordan la de beste få lov og mulighet til å bli god i en breddeklubb”
Tiltaket er en del av et lederutviklingprosjekt som kretsen har iverksatt. Arbeidstittelen for prosjektet er ”Klubben som sjef”, og vi har som mål å gjennomføre to samlinger pr. år for klubbledere, sportslig ledere eller ledere i yngres avdeling. Dette er den første samlinga i runde to – det vil bli arrangert en tilsvarende ledersamling i forbindelse med bylag Søre om kort tid.

Hovedfokuset på disse samlingene vil være aktivitetsutvikling – både i forhold til mengde og/eller kvalitet. Vi ønsker å gi deg som leder tanker, ideer, kunnskap og inspirasjon om hvordan du som leder best kan påvirke dette.

Mange av dere deltok på de seks sonesamlingene som ble gjennomført i vår/sommer, og tilbakemeldingene har vært meget gode. Disse sonesamlingene vil bli gjennomført neste år også, men da i januar/februar.

Denne gang bruker vi en bylagssamling gutter 97-98 som arena for lederutvikling. Vi har i flere år sett at bylagssamlingene er en meget god arena for spillere – ikke minst de som er i de minste breddeklubbene. Vi har tro på at bylagssamlingene også kan være en glimrende arena for lederutvikling. I framtiden ser vi for oss at det blir arrangert to tiltak pr. år, en sonesamling tidlig vår og en bylagssamling på høsten.

Ser fram til å møte deg som er klubbleder på samlinga og ta gjerne med både den sportslige lederen og lederen i yngres avdeling i klubben din. Vel møtt!