G13 vann og sin siste kamp. 7-1 på Høddvoll!

17 oktober 2011

Den siste kampen gjekk mot Hødd på kunstgraset sønadg. Kampen vart litt utsett på grunn av at eine ferja hadde problem med ein frekvensomformar og låg på Hareid.
7-1 (4-0)vann gutane våre med etter kvart. Særleg ei periode på 10 min. i 1. omgang viste dei spel av ypperste merke. Jamnt og trutt drog dei frå heimelaget, som sleit fole med å skape sjansar. Ravn/Norborg på si side skapte veldig mange. Dermed vart det 10 sigrar av 10 moglege og 63-15 i målskilnad i haust. Det er ikkje verst. Etter kampen stillte gutane sporty opp som ballgutar i Adeccoligakampen mellom Hødd og Kongsvinger.
Heile laget har gjort er formidabel innsats over lang, lang tid for at dette skulle bli ein realitet. Ikkje minst trenar Lars Tenfjord som har hatt gutane i seks år.