Daglig arkiv: 24 oktober 2011

G16 avslutta med stil.

24 oktober 2011

Etter eit knepent 2-3 tap borte mot Skodje tidlegare i veka, var det eit veldig motivert G16 lag som gjekk på bana mot Sykkylven 2 til årets siste kamp. Ravn vann 4-1 etter fire fine scoringar Les meir »

Flott haustsesong av G12

24 oktober 2011

G12 har hatt to sjuarlag i serien, og laga har gjennomført ein god haustsesong. Dei aller fleste kampane har resultert i klar overvekt med mål til Ravn. I den siste kampen mot Ellingsøy borte scora laget heile 14 gongar og våre gode keeparar måtte kun hente ballen ut av eige nett ein gong. Fleire av scoringane til Ravn kom etter gode angrep der mange av spelarane var involvert. Super jobb gutta !

Alaget måtte avlyse kamp.

24 oktober 2011

Søndag skulle alaget spele siste bortekamp for sesongen mot Ørskog.
Laurdag måtte ein gi beskjed til Ørskog om at kampen måtte avlysast pga
mannskapsmangel. Ein skamplett i det som elles har vore ein flott sesong
for fotballen i IL Ravn.

Banekalender