Daglig arkiv: 02 oktober 2011

2 x Anders Berg då A-laget slo HaNo 5-1

02 oktober 2011

Ravn-HaNo FK 5-1 (1-0)
Mål Ravn: Anders Berg 2, Stian Stokke 2, Trond Hamre.

Legenden Anders Berg var sentral da Ravn vann 5-1 over HaNo FK fredag og rykte opp to plasser frå botnplasseringa.
Veteranen stod på og jobba godt heile kampen, og var på rett plass og kriga inn 1-0 mot slutten av 1.omgang, etter eit flott forarbeid av Trond Hamre.

I andre omgang stod kampen og vippa før Anders slo til med ei lur heading på bakerste stolpe og 2-0.
HaNo reduserte til 2-1 etter corner, men elles tok keeperdebutant Kristian Osvik (31)-inn i 2.omgang- det som kom. Han spelte sist på A-laget som 20-åring, då som spiss.
Ravn dominerte meir og meir utover i omgangen, og med eit fint gjennombrot og sikker avslutning av Trond, samt ei heading og eit langskot av Stian vart det tre kjappe mål siste kvarteret. Då skapte Ravn mykje bra når dei let ballen gå og brukte kantane.
Begge laga slit med rekrutteringa; det var tynt på benken. Ravn hadde ein innbyttar + keeper.
HaNo hadde lite å by på, og gjorde seg mest bemerka med høglytte protestar mot dommar Norvald Laussund, som dømte heilt greitt.

J14: Volda-Ravn 2-4

02 oktober 2011

Onsdag spilte J14 jentene kamp mot Volda på Volda stadion.

Kampen startet litt forsiktig spesielt fra oss, og Volda scora det første målet etter ei avklaring fra en Ravn spiller rett i et Volda bein og i mål, etter det målet våkna Ravn spillerene og tok et lite grep om kampen, men så kom det en suser fra Volda og 2-0.

Men då startet Ravn jentene opphentingen :
På det første målet driblet Ingrid av et par Volda jenter og satte ballen sikkert i mål.
Nå var vi virklig i siget og presset på, Katarina fikk prøve seg som spiss for anledningen og fikk et perfekt oppspill, alene mot en Volda forsvarer og keeperen vendte hun opp og kranglet den over streken.
På det tredje målet var det Oda sin tur, med en liten finte så var en Volda spiller borte og hun klinket ballen opp i krysset, utagbart for keeperen.

Alt dette før pause.

Etter pause var det en ganske jevn omgang, men de siste 10 minuttene vart det litt skummelt der Volda satt opp 2 spisser og satt oss under hardt press og vi vart litt baktunge, men 5 min før slutt så avgjorde Ingrid kampen med en kjempe flott scoring i stanga og inn, etter dette så hadde vi full kontroll 🙂

Flott levert av Ingeborg (som endelig fikk teste keeper skillsa), Anna, Malene, Oda, Birgitte, Eva Kristin, Malin, Ingrid og Katarina.