J16 1. div: Ravn – Skarbøvik 4-6 (1-3)

06 september 2011

Det ble nok et tap for J16 i gårsdagens kamp mot Skarbøvik.
Etter halvspilt serie står Ravn fremdeles uten poeng i 1. div selv om kampene har vært jevnspilt.
Kampen i går ble dessverre ikke noen unntak da sluttresultatet ble 4-6. Selv om jentene førte kampen i store deler,
og leverte mye godt spill og god innsats, ble det et effektivt Skarbøvik som gikk av med seieren.
Ravn lå under 1-3 til pause, men fikk en kjempestart på andre omgang og fikk to raske mål ila 5 minutter.
Etter en periode med stor Ravn dominans, gikk det som det ofte går i fotball, Skarbøvik kontret og fikk to raske mål.
En redusering til 4-5 etter 73 minutter tente nytt håp, men da bortelaget fikk nok et mål 5.min før slutt, ebbet kampen ut.

Målskårere: Marie (2), Amanda og Sunniva