G14, Ravn slo Aafk

21 september 2011

G14, 1. div: Ravn – Aafk 1-0 (1-0)

Ravn sitt G14 lag slo Aafk 1-0 i en flott fotballkamp på Ravn stadion i går kveld.
Begge lag må berømmes for å ville spille fair play fotball, og det ble vist frem mye godt spill fra begge lag.
Ravn hadde de fleste sjansene, men det ble med det ene målet et minutt før pause.
Joakim tar et løp oppover høgresiden, legger inn i feltet, og på bakerste står Adrian og bredsider ballen i nota.
Andre omgang starter med et forventet Aafk press, men Ravn forsvaret var solid og de avslutningene som kom igjennom ble avverget med flere gode redninger av keeper.
Kampen jevner seg ut utover omgangen, og Ravn er nærme ved flere avslutninger til å legge på resultatet, men kampen ebber ut med 1-0 seier til hjemmelaget.
Endelig en kamp der marginene var på vår side, og høstens første trepoenger hjemme var et faktum.
Ravn stilte med følgende: Aleksander, Tomas, Vegard, Fredrik, Matias, Ole Kristian, Jørgen, Joakim, Markus, Nikolas, Adrian og Sivert.