G14 slo Volda

30 august 2011

G14 1. div: Volda – Ravn 3-4 (1-1)
Gutter 14 spilte i kveld borte mot Volda.
Dette ble en kamp der lagene vekslet på å lede, men Ravn drog seieren i land.
Volda ledet tidlig 1-0 i første omgang, men Nikolas ordner 1-1 midtveis ute i omgangen og dette resultatet står seg til pause.
Nikolas tar Ravn opp i ledelsen 1-2, før hjemmelaget utligner og litt etter går opp i 3-2.
Men Ravn laget fortsetter å angripe og Nikolas lager sitt tredje mål for kvelden og 3-3.
Fem minutter før slutt slår Jørgen en corner inn i feltet og der er Ole-Kristian høyest og header Ravn i ledelsen 4-3.
Volda må fremover, men en bra defensiv jobbing i Ravnlaget gjør at resultatet står seg kampen ut.
Ravnlaget: Vegard, Oda, Fredrik, Ole-Kristian, Matias, Joakim, Jørgen, Markus, Adrian, Nikolas, Tomas og Sivert.