G2000 på Grodås Cup

20 juni 2011

G2000

En fantastisk flott gjeng fra gutter 2000 reiste til Grodås cup i helga 17 – 19 juni. Som eneste Ravn lag i år representerte de klubben med bravur i Horningdalen. Etter et voldsomt regnvær fredag kveld skinte sola omkapp med guttene både lørdag og søndag. På lørdagskvelden var det jentene som fikk oppmerksomheten på discoen, etter at fedrenes etterbarberingsvann var brukt opp. Ingen store pokaler å hente enda, men gjengen kunne reise heim med flotte premier. Dette uten ett eneste tap mot gode sogninger etter at alle guttene viste seg frem fra sin beste side både på og utenfor banen.

Fleire bilder er lagt til på lagsiden til G2000. Skulle du ønske å se enda flere bilder er det bare å kontakte Rolf Barstad. Han har massevis.