G14 Valder – Ravn 1-2 (0-1)

08 juni 2011

Ravn sitt G14 lag spilte i går kveld bortekamp mot Valder.
Etter et par poengløse kamper, var det likevel et optimistisk lag som stilte på Valdervoll.
Hjemmelaget hadde fordel av en “sur og kald” medvind i første omgang, men uten at Ravnforsvaret ble satt på de helt store utfordringene.
Disse to lagene har møtt hverandre i mange kamper opp igjennom de siste sesongene, så også denne kampen ble et tett og hardtkjempende forestilling.
Ravn kom til flere gode avslutninger, men det ville seg ikke helt på siste touchen.
Det skulle derimot ta 32 minutter før første målet kom. Og ikke ufortjent var det Ravn som laget 0-1. Et fint løp opp på høgresiden og innlegg møtes inne i feltet av Adrian som setter ballen kontant i nota.
Andre omgang startet med et stort Valderpress. Og det gikk ikke mange minuttene før reduseringen kom. En litt uheldig sprett på ballen, gjorde at en Ravnforsvarer fikk den opp i hånden og dommeren blåste for hands. Det påfølgende skuddet fra om lag sytten meter ble satt hardt i mål, og utligning til 1-1.
Men det var nå Ravningane begynte å vise at her skulle det kjempes hardt for at alle poengene skulle bli med hjem. 10 minutter og Joakim viser frem at skuddfoten fungerer. Et skudd fra over tjue meter går inn like ved stolperoten og utagbart for keeper. Ravn har igjen tatt føringen og 1-2.
Etter dette ble det selvsagt en kamp for Valder om å igjen utligne. Men Ravnlaget forsvart seg meget bra, og tillot ikke hjemmelaget å komme til så mange målsjanser. Derimot hadde bortelaget et par store kontringssjanser som burde punktert kampen, men dessverre ingen mål.
Ravn vinner 1-2 etter en godt gjennomført spesielt andre omgang. Alle står opp og tar ansvar, og det må nevnes at Hydrocupvinnerne fra G13 ikke stod noe tilbake i innsats.
Mål for Ravn: Adrian 1, Joakim 1.
Ravnlaget bestod av: Aleksander, Oliver, Fredrik, Vegard, Matias, Adrian, Ole, Jørgen, Markus, Joakim, Nikolas, Stian.

Tags: