Flott vårsesong av J98.

15 juni 2011

J98 før kamp på Stranda

J98 spelte i går sin siste kamp for vårsesongen.
Den gjekk i Ratvika mot Aksla Blå, og enda med ein 4-3 siger til Ravnejentene.
Måla vart skåra av 99-modellane Sonja Amalie Søberg Ulvestad (2) og Fride Lianes (2).
J98 har dermed vunne 5 av sine 6 kampar i vår. Dette er veldig bra av eit lag som tidlegare
ikkje har hatt for vane å vinne så mykje. I år har dei hatt ei veldig fin utvikling, og nokre
nye spelarar har kome til.
Dessverre held dette truleg ikkje til 1. plassen og 1. divisjonsspel til hausten. Stranda har vunne
sine 4 kampar, har rett nok 2 kampar igjen og treng 3 poeng for å passere Ravn. Svært mykje
tyder imidlertid på at dette vil skje. Dermed vert det sannsynlegvis ein 2. plass på jentene våre.
Uansett ein prestasjon som vi kan være stolte av. Ikkje mange hadde tippa det før sesongen.
Laget har heilt klart prestert mykje betre enn forventa. Og slikt liker vi!