J16 vann åpningskampen.

13 mai 2011
Skrevet av:

Det ble seier til J16 i åpningskampen borte mot Emblem torsdag.
Ravn tok kommandoen og førte kampen fra start, men det skulle ta 18. minutter før Andrea Indstø fikk hull på byllen. Tidvis godt spill, men effektiviteten foran mål bar preg av at det var første kamp for sesongen.
Andrea Indstø la på til 2-0, før Amanda Tenfjord sørget for 3-0 og 4-0. Andrea Noem fikk stjernetreff fra distanse og la inn bidrag til årets mål etter 61 minutter med skudd via tverrligger og i mål. Amanda avsluttet scoringsballet med sitt tredje mål for dagen etter 66 minutter. Emblem reduserte i sluttminuttene og Ravn vant tilslutt 6-1. Nest kamp torsdag 19/5 kl 1830 på Ravn stadion.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Banekalender

banekalender