Hjemmeseier til G14 over Volda 7-1 (3-1)

04 mai 2011

Året første hjemmekamp i 1.divisjon for G14 mot Volda ble spilt i går tirsdag.
Det var Ravn som åpnet kampen best, og la tidlig et press på bortelaget.
Og etter 5 minutter får laget corner fra høgre. Jørgen slår inn i feltet der Vegard får gitt videre til en umarkert Adrian, som med et flott skudd gir Ravn ledelse 1-0.
Presset fortsetter og etter 11 minutter er det igjen Adrian som finner nettmaskene. Skudd fra 14 meter går rett i mål, etter en “lissepasning” fra Nikolas.
Så går det ikke mer enn to minutter og da er det Joakim som viser seg frem. Går fremover fra midtbanen og fra 20 meter skyter han et hardt velplassert skudd utagbart for keeper og stillingen er 3-0.
Ravn fortsetter det fine angrepsspillet med opprulling langs kantene og innlegg inn i feltet. Det blir flere store sjanser, men i denne perioden er ikke marginene på hjemmelagets side. Og Volda sin keeper hadde også noen flotte redninger.
Det går nærmere en halv time av omgangen før Volda får sin første store sjanse. Det blir lagt i feltet og Ravn klarer ikke å få ballen klarert ut igjen, noe som resulterer i at en Voldaspiller får stå på kort hold og sette ballen i mål. Stillingen 3-1, et resultat som holder seg ut omgangen.
Andre omgang starter lik den første, men bortelaget klarer nå å komme høgere opp på banen slik at det er på midtbanen duellene foregår. Det blir et par spede forsøk fra begge lag mot mål, men det resulterer ikke i de store målsjansene.
Men i det 10.minutt er Nikolas frempå. Får en fin ball fra Adrian, runder keeper og legger ballen i nota og 4-1 til Ravn.
Spillet jevner seg nå ut, og det skal ta 10 nye minutter før publikummet får høre ny nettsus. Og nå er det Fredrik som viser seg frem i ren “Messistil”. Driver fremover fra midten, dribler seg forbi minst tre motstandere før han fyrer av med høgrefoten og rett i mål. 5-1 til Ravn og mer skulle det bli.
29 minutter og Jørgen som har hatt et utall av løp på høgresiden er flyttet inn som midtspiss. Her bruker han farten sin forbi Volda sine forsvarere og skyter sikkert i mål til side for keeper. Like etterpå er Jørgen igjen på farten men denne gangen går ballen uheldigvis i tverrliggeren og ut.
Nå handler det kun om hjemmelaget som tydeligvis har litt mere krefter igjen på slutten. 32.minutt og nytt angrep fra hjemmelaget. Noen fine pasninger mellom spillerne, og det er til slutt Joakim som får avslutte inne i feltet, og setter dermed sluttresultatet til 7-1.
En velfortjent seier til Ravn der alle lagdeler gjorde en kjempeinnsats. Og er vel vitende om at etter denne serierunden er vi på toppen av tabellen.
Mål for Ravn: Adrian 2, Joakim 2, Fredrik 1, Jørgen 1, Nikolas 1.
Ravnlagets spillere: Aleksander, Oda, Vegard, Fredrik, Matias, Jørgen, Joakim, Ole, Adrian, Markus, Nikolas, Tomas, Oliver, Stian.