G14 tapte hjemme mot Langevåg 1-4 (0-3)

19 mai 2011

Så kom sesongens første tap for G14, etter 1-4 mot Langevåg i går kveld på Ravn Stadion.
Langevåg er et av seriefavorittlagene, og i første omgang viste de hvorfor. Og i følge Langevåg sin trener var også denne omgangen sesongbeste for hans lag.
Ravn fikk lite til i denne omgangen, og ble i perioder løpende mye etter ballen. Langevåg på sin side viste mye flott spill, og hadde alltid spillere som var hissig på å angripe.
Et par halvsjanser fra Ravn sin side, og tre mål for bortelaget og pauseresultat 0-3.
I pausen tok Jan Even og Erlend en kampanalyse med spillerne i garderoben, og dette viste seg å ha positiv effekt på spillet i andre omgang da laget hevet seg mange hakk i forhold til første omgangen.
Ravn begynte å produsere flere sjanser, men Langevåg var heller ikke ufarlig på sine løp fremover.
Et mål til hver av lagene i denne omgangen, slik at sluttresultatet ble 1-4 og en trepoenger til våre gjester fra Langevåg.
Mål for Ravn: Jørgen setter tåa på et “ferdigscoret” mål fra Nikolas.
Ravnlaget: Aleksander, Vegard, Fredrik, Oda, Matias, Adrian, Joakim, Ole, Markus, Jørgen, Nikolas, Tomas, Oliver.