G14 med ny seier borte mot Aafk 3-4 (1-2)

11 mai 2011
Adrian på vei igjennom

Ny kamp i 1.divisjon for G14, denne gang borte mot Aafk på Color Line Stadion.
Ravn åpnet litt famlende, og hjemmelaget får et lite overtak i åpningsminuttene. Dette resulterer til slutt i en corner etter fem minutters spill.
Den blir slått inn i høgre, går tvers gjennom hele feltet og på bakerste helt umarkert står en Aafk spiller og bredsider ballen i mål og 1-0.
Etter denne kalddusjen er det Ravn som sakte men sikkert begynner å få i gang angrepsspillet sitt. Og etter 12 minutter er det kombinasjonen Jørgen og Adrian som gjør mål for Ravn, men dessverre ble målet annullert for offside.
Men tre minutter senere er Ravn på hugget igjen. Nikolas slår en fin pasning til Jørgen, som elegant runder keeper og setter ballen i det tomme buret, og stillingen 1-1.
Så viser stadionuret 19. minutter, og tilskuerne får se et tre-touch angrep som resulterer i nytt mål. Aleksander skyter langt over midtbanen, Jørgen flikker ballen videre til Nikolas, som løper fra sine motspillere og etter å ha rundet keeper skyter i mål. Ravn har snudd resultatet og leder nå 1-2.
Etter dette jevner kampen seg ut, og begge lag kommer til flere halvsjanser. Noen minutter før pause er det Jørgen som spiller Nikolas fri i midten, men dessverre denne gangen går skuddet rett på keeper og til corner, som det ikke blir noen farligheter ut av.
2. omgang starter med et lite Ravn press, og målsjansene kommer etter hvert.
5.minutter og Jørgen tar et av sine mange løp på høgresiden og får lagt inn. Der står Joakim som får avsluttet, men ballen går like over tverrliggeren.
Etter 10 minutter er det Joakim som kommer til innlegg. Ballen blir slått inn i feltet, men ingen medspiller får satt frem foten.
Så er det Aafk som er på farlig visit og fra høgre slås et fint innlegg innover. Og en Aafk spiller får stå helt alene, gjør et fint mottak og skyter til side for keeper og 2-2.
Men det går ikke lenge før Ravn svarer.
16. minutter og kombinasjonsspillet mellom Nikolas, Joakim og Jørgen gjør at Ravn igjen er i ledelsen 2-3. Og bare minuttet senere er det Adrian som ruller opp et nytt angrep fra venstresiden og får lagt inn til Jørgen. Han får nærmest kranglet med seg ballen videre, og fra skrått hold skyter han forbi keeper og Ravnledelse 2-4.
Etter dette er det nå Aafk som må fremover, og etter 23 minutt kommer et innlegg, og en Aafk spiller får gå mellom to Ravnspillere og fra kort hold gjøre 3-4.
Det er fortsatt lenge igjen av kampen, og nå blir det en stillingsposisjonering på midtbanen. Men her får vi se en Ravn midtbane som aldri gir opp, og antallet meter som blir lagt ned i løp defensivt og offensivt er ikke få. Og når i tillegg kaptein Vegard og hans forsvarsspillere har kontroll i de bakerste rekker, må dessverre for hjemmelaget Aafk se at Ravn til slutt vinner kampen 3-4.
En stor laginnsats og vi vinner en fortjent “sliteseier”.
Mål for Ravn: Jørgen 3, Nikolas 1.
Lagoppstilling for Ravn: Aleksander, Vegard, Fredrik, Oda, Matias, Joakim, Markus, Adrian, Ole, Jørgen, Nikolas, Oliver, Tomas, Stian.
Takk til Kathrin Fjørtoft for flotte bilder.

1-adrian-pa-vei-igjennom

Picture 1 of 15