G13 vann igjen.

12 mai 2011
Skrevet av:

G13, 2.div. avd. 1 vår
Ravn/Norborg – Aksla 5-3 (2-1)
Målskårarar Ravn/Norborg: Nikolas Fjørtoft 2, Joakim Barstad 2 og Markus Tenfjord.
Dommar: Per Ove Vatnehol
Aksla byrja best og berre flaks og ein dyktig keeper Benjamin hindra baklengsmål dei første ti minutta. Så tok Ravn over. Først ved å gå opp i 2-0, det eine på eit skikkeleg soloraid av Joakim. Ravn hadde mange sjansar til å punktere kampen, men det ville seg ikkje. Aksla reduserte før pause. Ravn auka til 3-1, men Aksla kom att og reduserte til 3-3. To mål dei siste ti minutta gav sikker Ravnsiger, men det blei kanskje unødig spennade. Fortent etter spel og sjasar, men Aksla gav aldri opp og hadde ein veldig effektiv spiss. Ravn sitt lag: Benjamin, Severin, Nikolai,Benjamin K., Stian, Aleksander, Preben, Markus, Joakim, Ruben, Elias og Ruben.
Laget her dermed vunne sine 2 første seriekampar i år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Banekalender

banekalender