5. div. Harøy-Ravn 3-1.

13 mai 2011

Målskårer Ravn: Eivind Ulla

Laget sliter med et stort forfall (manglet 14 spillere mot Harøy,) men de som reiste til Harøya gjorde en god innsats!

Laget mot Harøy var som følger:
Martin, Øystein S, Knut, Tommy, Stian E, Joakim, Jørn H, Eivind, Stian G, Christopher & Håvard.
Innbyttere var Anders & Bent Erik.

Det som møtte laget på Harøy stadion var ei tung og meget dårlig grasbane.
Ravn hadde mye av spillet i kampen, men kom ikke til de helt store sjansene.

Joakim Sørvik fikk sin deby for A-Laget i dag, han gjorde en meget god figur på høyrekanten.

Ellers så må vi ta med at vi har hatt flere debutanter i de 2 første kampene i årets sesong også, disse er:

Stian Gribbestad (eks Brattvåg)
Stian Stokke
Øystein Tennfjord
Tommy Arnes

Eit skuffande resultat, men vi må fokusere på det viktige. Det gror godt i laga under alaget, nye unge talentfulle spelarar
vil stadig vekk kome til i åra som kjem, og vi kan ikkje forstå anna enn at klatringa vil starte en gong i
ikkje alt for fjern framtid. Så det er berre å stå på vidare, resultata kjem når dei kjem. Vi har trua, men må samtidig
vere tålmodige.