Daglig arkiv: 24 mai 2011

J13 tapte toppkampen.

J13 klar til kamp mot Stranda

J13: Stranda-Ravn (3-0) 6-2.
Mål: Malin, Ingrid.
Etter 3 strake sigrar blei det tap i toppoppgjeret mot Stranda.
Begge laga åpna forsiktig, og 1. halvdel av 1. omgang var det heilt jamnt
med sjansar til begge lag. Men så tek Stranda over og er farlegast resten av omgangen.
Det resulterer i 3 mål. Eit par etter litt for sløv jobbing av Ravn si midtbane, kombinert med
litt forsiktig forsvarsspel.
Men det er likevel såpass jamnt at vi fortsatt har trua. Ut på bana og skyt! er beskjeden som
blir gitt i pausa. Ravn gjeng friskt ut og etter 3 minutt reduserar Malin til 3-1 på eit fint skudd.
10 minutt seinare er det Ingrid sin tur, ei flott dragning og eit nydeleg skudd frå langt hald. 3-2.
Kampen er igjen open. Men Strandarane svarar kjapt og det står 4-2. No står vi for mykje og ser på
og dei kan skåre 2 nye mål. 6-2. Litt mykje etter spel og sjansar, men Strandarane var hakket betre.
Men likevel bra av jentene. Tross alt mangla vi to sentrale spelarar i Ingeborg og Marina, og hadde
med heile 5 J12-jenter på denne kampen. Blant anna debuterte 3 av desse på J13 laget.
Laget: Ingrid, Malin, Rikke, Katharina, Mathea, Emma Sofie, Fride, Sonja, Elise, Hanne og Emma.
Sonja nesten igjennom

J14 med uavgjort.

24 mai 2011

J14: Ravn-Brattvåg (1-1) 3-3.

Dette var ein kamp som det svinga av. Ravn burde ha punktert dette med solid margin i 1. omgang.
Heile 8 stolpetreff!
I 2. omgang går Ravn litt heldig opp i 2-1 på eit skot frå langt hold, som eit litt passivt forsvar/keeper
burde ha avverga. Etter dette har Ravn feite målsjansar, og burde igjen ha punktert kampen. Litt
for mykje småspel i angrep, i staden for å banke ballen i mål. Eit fysisk sterkt Brattvåg kjempar seg no meir og meir
inn i kampen igjen og kjem på farlege visittar, samtidig som Ravnlaget dovnar litt vekk. Dermed
står det plutseleg 2-2 og 2-3 til Brattvåg, og Ravnjentene ser ut som dei har resignert.
Men no våknar dei igjen, viser god moral og set Brattvåg under press. Eit flott angrep der ballen går
fint frå spelar til spelar, Brattvågforsvaret er utspelt og det står 3-3.
Ravn trykker på vidare i dei siste minutta, får eit par gode målsjanser, men det endar 3-3.

Eit resultat som vel ingen av laga var særleg godt nøgd med.
Ravn pga eit stort sjansesløseri, og Brattvåg pga av at dei tilsynelatande hadde kontroll på kampen
når dei leia 3-2.

Juniorseier 1-0 over Rollon!!

24 mai 2011

Juniorane tok ein etterlengta seier då det vart 1-0 i bortekampen mot Rollon mandag.
Ravn var det førande laget i store deler av kampen, og hadde stort sett god kontroll. Ravn fekk mange store sjansar og kunne ha scora fleire enn det eine målet, som kom mot slutten av 1. omgangen.
Til gjengjeld var dei flott scoring: Even Vatneødegård spelte igjennom Eivind Hagen, som avslutta med eit kontrollert venstrebeinsskot nede i hjørnet. Målscoraren, som er gutespelar, gjorde ein fin kamp.
Det same gjaldt Mads Even Hatlehol (16) som debuterte på juniorlaget og spelte over ein time.

For keeper Martin, som ikkje hadde så mykje å gjere, men var vaken i feltarbeidet, vart det ein merkedag: – eg kan aldri huske å halde nullen før!

Det blir hardt program for juniorlaget; laurdag er det ny bortekamp (utsett) mot Langevåg, og heimekamp mandag mot Stranda, då sju kampar og første 1/3 av sesongen er unnagjort.