Daglig arkiv: 20 mai 2011

Storseier til J16 over HaNo/Lepsøy

20 mai 2011

Jentene bød opp til festfotball da HANO/Lepsøy ble slått 12-0 i torsdagens kamp på Ravn stadion.
Ravn tok tak i kampen fra start og ledet 3-0 allerede etter 9 minutter. Mye fint spill og at jentene
klarte å holde intensiteten oppe gjennom det meste av kampen, gjorde dette til årets beste prestasjon. Hærli.

Følgende spilte: Martine Otterlei, Andrea Instø (2), Marie Henriksen, Stine Røv, Ingrid Åsemyr (3, hatrick),
Sunniva Østigard, Amanda Tenfjord (2), Johanna Solvang, Emilie Kalvatn (2), Andrea Noem, Pauline Nergård (2) og Malene Noem (1).

Tap for alaget.

20 mai 2011

Alaget tapte i går kveld 3-0 på heimebane mot topplaget Ellingsøy.
Ein ligg dermed nest sist, med eit poeng på fire kamper.
Kampen i går viste likevel at det ikkje er så veldig stor avstand opp
til dei beste laga. Eit naturleg mål for dette Ravnlaget bør vere å
bevege seg opp mot midten av tabellen.
Av dei 11 laga i avdelinga er 6 frå Haram (medrekna Harøy). Desse 6 laga ligg no på
dei 6 siste plassane. Ikkje bra. Harøy og Brattvåg 2 har rett nok ein kamp mindre spelt enn dei andre.

Ravn har spelefri i neste runde. Neste kamp blir derfor torsdag 02.06 borte mot nabo Skodje.