Daglig arkiv: 13 mai 2011

G2000 på Skodjetur.

13 mai 2011

G11 var på Skodje fredag 13.05 for sesongens andre seriekamp. En fin og god kunstgrasbane møtte ett tallrikt og spillesugent Ravn lag. Utpå sørøstenden ventet et godt og fryktinngydende Skodje lag klar til å endelig ta skalpen på noen lett hengslende Ravn gutter. Etter 50 harde minutter med veldig god innsats var det noen vel fornøyde Ravn gutter som entret karjolene for turen tilbake til «heimalandet». Takk til alle for strålende innsats, takk også til en veldig god dommer fra Skodje.

01-gjett-hvordan-det-gikk

Picture 1 of 14

J16 vann åpningskampen.

13 mai 2011

Det ble seier til J16 i åpningskampen borte mot Emblem torsdag.
Ravn tok kommandoen og førte kampen fra start, men det skulle ta 18. minutter før Andrea Indstø fikk hull på byllen. Tidvis godt spill, men effektiviteten foran mål bar preg av at det var første kamp for sesongen.
Andrea Indstø la på til 2-0, før Amanda Tenfjord sørget for 3-0 og 4-0. Andrea Noem fikk stjernetreff fra distanse og la inn bidrag til årets mål etter 61 minutter med skudd via tverrligger og i mål. Amanda avsluttet scoringsballet med sitt tredje mål for dagen etter 66 minutter. Emblem reduserte i sluttminuttene og Ravn vant tilslutt 6-1. Nest kamp torsdag 19/5 kl 1830 på Ravn stadion.

5. div. Harøy-Ravn 3-1.

Målskårer Ravn: Eivind Ulla

Laget sliter med et stort forfall (manglet 14 spillere mot Harøy,) men de som reiste til Harøya gjorde en god innsats!

Laget mot Harøy var som følger:
Martin, Øystein S, Knut, Tommy, Stian E, Joakim, Jørn H, Eivind, Stian G, Christopher & Håvard.
Innbyttere var Anders & Bent Erik.

Det som møtte laget på Harøy stadion var ei tung og meget dårlig grasbane.
Ravn hadde mye av spillet i kampen, men kom ikke til de helt store sjansene.

Joakim Sørvik fikk sin deby for A-Laget i dag, han gjorde en meget god figur på høyrekanten.

Ellers så må vi ta med at vi har hatt flere debutanter i de 2 første kampene i årets sesong også, disse er:

Stian Gribbestad (eks Brattvåg)
Stian Stokke
Øystein Tennfjord
Tommy Arnes

Eit skuffande resultat, men vi må fokusere på det viktige. Det gror godt i laga under alaget, nye unge talentfulle spelarar
vil stadig vekk kome til i åra som kjem, og vi kan ikkje forstå anna enn at klatringa vil starte en gong i
ikkje alt for fjern framtid. Så det er berre å stå på vidare, resultata kjem når dei kjem. Vi har trua, men må samtidig
vere tålmodige.