Daglig arkiv: 11 mai 2011

Stemningsbilete frå Color Line Stadion

8.Jan Even gir Aleksander de siste tips før 2.omgangen starter
Eit hærleg bilete, ei hærleg stund.
2. omgang skal til å starte på CLS. Det er ikkje ein Italiensk manager vi ser (sjøl om det lignar).
Det er ein av våre eigne heltar. Ein av desse som står på dag etter dag,
år etter år, og bidreg i høgste grad til å gjere IL Ravn til ein klubb vi kan vere stolte av.
Det er G14 trenar Jan Even Hatlehol, som gir eit av Ravn-talenta Aleksander Breivik, sine siste instruksjonar
før 2. omgang. Og Ravn-gutane (pluss Oda) gjer jobben, dei vinn 4-3 mot Aafk.

G14 med ny seier borte mot Aafk 3-4 (1-2)

Adrian på vei igjennom

Ny kamp i 1.divisjon for G14, denne gang borte mot Aafk på Color Line Stadion.
Ravn åpnet litt famlende, og hjemmelaget får et lite overtak i åpningsminuttene. Dette resulterer til slutt i en corner etter fem minutters spill.
Den blir slått inn i høgre, går tvers gjennom hele feltet og på bakerste helt umarkert står en Aafk spiller og bredsider ballen i mål og 1-0.
Etter denne kalddusjen er det Ravn som sakte men sikkert begynner å få i gang angrepsspillet sitt. Og etter 12 minutter er det kombinasjonen Jørgen og Adrian som gjør mål for Ravn, men dessverre ble målet annullert for offside.
Men tre minutter senere er Ravn på hugget igjen. Nikolas slår en fin pasning til Jørgen, som elegant runder keeper og setter ballen i det tomme buret, og stillingen 1-1.
Så viser stadionuret 19. minutter, og tilskuerne får se et tre-touch angrep som resulterer i nytt mål. Aleksander skyter langt over midtbanen, Jørgen flikker ballen videre til Nikolas, som løper fra sine motspillere og etter å ha rundet keeper skyter i mål. Ravn har snudd resultatet og leder nå 1-2.
Etter dette jevner kampen seg ut, og begge lag kommer til flere halvsjanser. Noen minutter før pause er det Jørgen som spiller Nikolas fri i midten, men dessverre denne gangen går skuddet rett på keeper og til corner, som det ikke blir noen farligheter ut av.
2. omgang starter med et lite Ravn press, og målsjansene kommer etter hvert.
5.minutter og Jørgen tar et av sine mange løp på høgresiden og får lagt inn. Der står Joakim som får avsluttet, men ballen går like over tverrliggeren.
Etter 10 minutter er det Joakim som kommer til innlegg. Ballen blir slått inn i feltet, men ingen medspiller får satt frem foten.
Så er det Aafk som er på farlig visit og fra høgre slås et fint innlegg innover. Og en Aafk spiller får stå helt alene, gjør et fint mottak og skyter til side for keeper og 2-2.
Men det går ikke lenge før Ravn svarer.
16. minutter og kombinasjonsspillet mellom Nikolas, Joakim og Jørgen gjør at Ravn igjen er i ledelsen 2-3. Og bare minuttet senere er det Adrian som ruller opp et nytt angrep fra venstresiden og får lagt inn til Jørgen. Han får nærmest kranglet med seg ballen videre, og fra skrått hold skyter han forbi keeper og Ravnledelse 2-4.
Etter dette er det nå Aafk som må fremover, og etter 23 minutt kommer et innlegg, og en Aafk spiller får gå mellom to Ravnspillere og fra kort hold gjøre 3-4.
Det er fortsatt lenge igjen av kampen, og nå blir det en stillingsposisjonering på midtbanen. Men her får vi se en Ravn midtbane som aldri gir opp, og antallet meter som blir lagt ned i løp defensivt og offensivt er ikke få. Og når i tillegg kaptein Vegard og hans forsvarsspillere har kontroll i de bakerste rekker, må dessverre for hjemmelaget Aafk se at Ravn til slutt vinner kampen 3-4.
En stor laginnsats og vi vinner en fortjent “sliteseier”.
Mål for Ravn: Jørgen 3, Nikolas 1.
Lagoppstilling for Ravn: Aleksander, Vegard, Fredrik, Oda, Matias, Joakim, Markus, Adrian, Ole, Jørgen, Nikolas, Oliver, Tomas, Stian.
Takk til Kathrin Fjørtoft for flotte bilder.

1-adrian-pa-vei-igjennom

Picture 1 of 15

Mykje gode Ravnresultat.

11 mai 2011

Fleire Ravnlag har vore i aksjon denne veka og levert gode resultat.
Mandag spelte juniorlaget 2-2 mot Skodje.
Samme dag slo J14 til med ein sterk bortesiger mot Herd. 7-3. J13-spelar Ingrid Vatne banka inn 5 av måla.
I går leverte G14 nok ein sterk prestasjon i 1. divisjon og slo Aafk borte 4-3.
I går var J13 i Brattvågen og tok ein solid 4-1 siger over Brattvåg. Dei har dermed vunne begge 2 kampane dei har spelt til no.
Her må J12-spelarane Fride og Sonja som var med nemnast. Fride stod i mål i 1. omgang, i 2. omgang spelte ho ute og banka inn 2 mål.
Sonja «Messi» Søberg Ulvestad skåra 1 mål etter å elegant ha dribla 3 spelera. Ingeborg Førdestrøm skåra også 1 mål. Dermed hjalp det lite at
Brattvåg la seg ekstremt lavt og køyrde med frimerke på Ingrid Vatne i heile denne kampen. Ein svært destruktiv taktikk som heldigvis
ikkje var i nærleiken av å lukkast denne gongen.

Meir utfyllande referat om nokre av desse kampane kjem forhåpentlegvis.