G14-1.div, solid av Ravn: Bergsøy-Ravn (1-6) 4-9.

27 april 2011

Ravn G14 seier i serieåpningen mot Bergsøy.

G14 spilte i går tirsdag sin første kamp i årets 1. divisjon borte mot Bergsøy.

Etter en litt ruskete åpning begynte spillerne å få litt struktur over formasjonene, og angrepsspillet tok seg opp. Etter 5.minutt blir en ball sendt tvers gjennom feltet fra høgresiden. Ballen går gjennom hele forsvaret til Bergsøy, og på blindsiden kommer Adrian løpende og får klem på godfoten og scorer sikkert og Ravn går opp i ledelsen.

Så går et par minutter før det er Joakim som viser at også han har krutt i støvlene. Etter 8.minutter får Ravn frispark fra om lag tjue meter, og et kjempeskudd går rett i mål. Tre minutter senere får Ravn corner som Jørgen slår inn i feltet. Og der står Joakim som mottaker og ballen går inn i mål utagbart for keeper.

Etter 16.minutter er det Jørgen som gjør alt på egen hånd. Får en ball servert fra en midtbanespiller, bruker fart og løper igjennom før han skyter fra seksten meter og scorer Ravn sitt fjerde mål.

Så etter 20 minutter får Ravn corner og på ny er det Joakim som får skikkelig treff og nytt mål til Ravn, hat-trick av Joakim.

Etter dette jevner kampen seg ut, og hjemmelaget begynte å  få et lite overtak. Og et minutt før dommeren blåser av reduserer Bergsøy og stillingen står seg 1-5 til pause.

Det tar kun 3 minutter etter hvilen før Ravn scorer mål. Og dette var et mønsterangrep. Lars Daniel mottar ballen på venstresiden og driver fremover, slår en stikkball til Jørgen som løper fra sin oppasser før han slår inn i feltet, og der står Nikolas som setter ballen i mål. Så svikter nok konsentrasjonen litt, for det tar kun to minutter så er det hjemmelaget som reduserer til 2-6.

Men det tar ikke mange minuttene før Nikolas igjen viser seg frem. Denne gang er det Ole som løfter en fin ball inn i feltet som blir omsatt til et nytt mål for Ravn. Og etter 12 minutter er det Ole som blir målscorer etter innlegg fra Lars Daniel.

Så er på nytt en periode der Bergsøy tar over banespillet. De kommer seg fremover på banen og får til noen greie avslutninger.  Og i det 14. og det 22. minutt lager hjemmelaget to nye mål.

Det nærmer seg slutt, men Ravn er ikke helt ferdig med å lage mål. Adrian tar et siste løp på høgresiden, gir videre til Jørgen som finner Joakim, som på nytt bruker kraften i høgrefoten og fastsetter sluttresultatet til 4-9.

Godkjent kamp fra alle spillerne som nok var glad for at seriepremieren var over med positivt resultat. Og trenerne Jan Even og Erlend var også fornøyd, og kampgjennomgang på ferjen hjemover er en fin måte å avslutte på. Så blir det vel litt mer på restitusjonstreningen onsdag.

Så må det fra lagleders side opplyses om at i årets sesong har G14 også en jente på laget, Oda Sperre Tennfjord. Hun har vært med oss også på årets treningskamper, og det må sies at den jenta står ikke tilbake for å “trøkke til” i duellene mot guttene.

Mål for Ravn: Joakim 4, Nikolas 2, Adrian 1, Jørgen 1, Ole 1.

Laget bestod av: Aleksander, Fredrik, Vegard, Matias, Tomas, Oda, Ole, Joakim, Markus, Lars Daniel, Jørgen, Nikolas og Adrian.

Se også Bergsøy sin hjemmeside om kampen med flotte bilder: