Ny seier for G14 i treningskamp mot Træff

21 mars 2011

Søndag spilte G14 ny treningskamp, denne gang mot Træff.
En lei vind på langs av banen gjorde det til at ballen måtte gå mest mulig langs bakken.
Men selv om Træff spilte med vinden i ryggen i første omgang så fikk de ikke noe overtak av den grunn.
Derimot er det Ravn som tar ledelsen med et flott mål av Jørgen som runder keeper etter et gjennomspill og scorer sikkert.
Like før pause reduserer Træff med et fint plassert skudd nede i hjørnet for keeper, og stillingen står seg 1-1 ved pause.
I andre omgangen fortsetter “Ravnmaskineriet” å male, og mange sjanser rulles opp, både på sidene og gjennom midten.
Dette resulterer i mange målsjanser og Markus scorer to ganger, Nikolas scorer et mål før Jørgen lager sitt mål nummer to som er nesten kopi av sitt første.
Etter dette er det Træff som kommer mer med i kampen og produserer noen halvsjanser. Og fem minutter før slutt får laget straffespark.
Men det vil seg ikke for Træff, for keeper Aleksander redder straffen og returen blir det heller ikke noe mål av.
Sluttresultatet blir 5-1 til Ravn som stort sett hadde kontroll på sine gjester fra Romsdalen.