La Norsk Tipping støtte IL Ravn!

22 desember 2010

Grasrot
Støtt IL Ravn med din grasrotandel.

Norsk Tipping har alltid gitt hele overskuddet til samfunnsnyttige formål. Det nye med Grasrotandelen
er at du som spiller kan bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du velger et lag eller en forening (IL Ravn)
som får fem kroner for hver hundrelapp du spiller for, uten at din innsats eller dine vinnersjanser reduseres.

Pengene fra dette vil gå til hovedlaget i IL Ravn. De aller fleste i våre bygder er på en eller annen måte
involvert i IL Ravn og kan nyte godt av de trenings/aktivitetstilbud som IL Ravn kan tilby. Det kan være
gjennom fotball, volleyball, skigruppa, trimgruppa, barnetrim. Et allsidig tilbud som berører de fleste.
Hjelp oss med å utvikle Ravn videre.