Husk i kveld. Spennande trener/fotballsamling i Eidet Kulturhall.

03 november 2010

635_363_Fra Nou Camp til løkka
”Fra Spania til Sunnmøre, Fra Nou Camp til Løkka” er navnet på samlingene når vi nå starter opp igjen trenerutviklingsprosjektet for 2011 sesongen 4. november kl. 18:00 hos Ravn.
Samlingene stipuleres til ca to timers varighet og legges i sin helhet inne.

Hovedpunktene for samlingene blir:
• Hva gjorde de unge gode i dag for 6 år siden? – Sture Flatmark
• Hva er lurt å fokusere på i treningssammenheng – Aafk / SFK
• Hva er overførbart til Sunnmørsfotballen og hvordan – Debatt / diskusjon alle

Sture vil innlede det vi håper blir spennende samlinger med sine erfaringer og observasjoner fra Spania der han besøkte flere toppklubber under fotballstudie for seks år siden.
Samlingene vil selvfølgelig være åpen for alle som er nysgjerrig og glad i fotball.

Neste samling går på CLS 18. november og i tillegg til denne samlingen vil en besøke to andre klubber i 2010. Vi har flere klubber på blokken, men det er selvfølgelig også lov å ønske seg besøk uten at vi kan love noe foreløpig.

I tillegg til Sture Flatmark vil også Jan Erik Sørnes, Trond Fredriksen, Svein Ove Haugen og flere delta på samlingene.