Ravn er tildelt eit sett fotballpartner av Sparebanken Møre

19 november 2010

Fotballbartner-219
IL Ravn er ein av dei heldige klubbane på Sunnmøre som blir tildelt eit sett med fotballveggen fotballpartner.

Hva er Fotballpartner?
Fotballpartner er en lydløs fotballvegg, ideell for egentrening på teknikk, skudd, pasninger og heading.
Ypperlig til fotballtennis og keepertrening. Innretningen består av en ramme med spent fiskenett som
fungerer omlag som en trampoline når ballen treffer nettet. Fotballpartneren er dessuten tilnærmet lydløs,
og gir sparringspartnerene sine langt flere utfordringer enn en vanlig vegg. Ikke minst fordi farten på ballen
under returen er tilnærmet lik utgangshastigheten i skuddet. Fotballpartneren kan brukes til trening av
både utespillere og keepere.
Eit sett fotballpartner består av 3 «vegger». Eit på 1×1,5 meter, eit på 1×2,5 meter og eit på 2,3×2,5 meter.

Vi retter ein stor takk til vår hovudsponsor Sparebanken Møre.