J14 stoppa i kvartfinalen.

09 november 2010

Det ble tap i kvartfinalen for J14 i KM i Volda i helga.
Lørdag var det innledende runder hvor jentene «som vanlig» spilte under pari, og tapte første kampen mot Volda1.
Men etter at denne kampen var unnagjort, så ble det tre strake seire mot henholsvis Stranda (3-0), Aksla (1-0) og Herd (1-0).
Innsats og vilje var avgjørende i disse kampene hvor jentene viste pågangsmot og gikk fullt fortjent direkte til kvartfinale ¨på søndag.

Søndagens kvartfinale mot Volda 2 ble preget av lett nervøsitet, hvor jentene også manglet litt av lørdagens vilje.
Det ble likevel en jevn og spennende kamp med gode sjansjer begge veier, men hvor Volda til slutt trakk det lengste strådet og vant 1-0 til tross for storspill av Johanna i mål. Alt i alt må vi si oss fornøyde med KM selv om jentene ikke klarte å forsvare fjorårets sølvmedalje.

Laget (mål i parentes): Johanna Solvang, Andrea Noem (1), Amanda Tenfjord (1), Oda Nybø Christensen (1), Andrea Indstø (1), Ingrid Åsemyr, Pauline Neergård, Oda Sperre Tennfjord (1) og Malin Røv.