Flott innsats av J14 på Dahlecup i Kristiansund i helgen.

01 november 2010

Lørdag ble en eneste lang opptur fra morgen til kveld.
Vi hadde før avstart fått beskjed om at det ikke var plass for oss på skolen, så vi måtte bo på Rica Hotell i Kristiansund. Det var ingen sure miner av den grunn………
I gruppespillet gjorde jentene rent bord og vant alle sine kamper på lørdag. Slik endte kampene:

Ravn – Velledalen og ringen 2-1
Ravn – Frei 2 1-0
Ravn – Ekko/Aureosen 3-1
Ravn – Herd 5-0

Ravn stilte med følende lag (mål i parantes): Pauline Neergård (4), Amanda Tenfjord (3), Andrea Indstø (2), Andrea Noem (1), Oda Christensen (1), Ingrid Åsemyr, Johanna Solvang, Christina Græsdal og Sunniva Østigard.

Når treneren senere fikk greie på at Man Utd også hadde vunnet, smilte han fra øre til øre som om han hadde spist banan på tvers. (Må også legge til at Leeds vant).
Og da kan vel like godt webredaksjonen slenge seg på og melde om at både Liverpool og Wolves også vann i helga 🙂

Etter en bedre hotellfrokost på søndag møtte vi Hasundgot i 1/8-dels finale.
Dette ble en jevn og tøff kamp med mange sjanser for jentene. Når alt tydet på at det skulle gå mot ”sudden death”, scoret Hasundgot (30 sekunder før slutt) og Dahlecup var over for denne gang.

Alt i alt en kjempekjekk helg med høy sosial faktor og en flott oppkjøring til helgas KM i Volda.

Som kjent tok dette laget sølv i fjorårets KM på heimebane, og vi gler oss til å sjå om laget
kan gjere det like skarpt i år.