Storseier til G13 over Ørsta.

12 oktober 2010

Ny kamp i kveld for G13, denne gang hjemme mot Ørsta.
Etter at de tre siste kampene har vært ”sure” ettmålstap, skulle denne kampen få et helt annet utfall. Her var det spilleglede i fra første spark på ballen, og til slutt var det bare et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli. Ørsta ble dessverre ingen målestokk, men all honnør til bortelaget som aldri ga opp. Og da dommeren blåste av kampen ble sluttresultatet 21 – 1 til Ravn.

5. min.: 1-0 Corner fra Jørgen som Joakim setter i mål
7. min.: 2-0 Straffe – Nikolas blir felt, Joakim setter straffen i mål
10. min.: 3-0 Innlegg fra Fredrik, Jørgen scorer
13. min.: 4-0 Markus får ”kranglet” ballen i mål blant mange spillere inne i feltet.
16. min.: 4-1 Straffe til Ørsta – Ravnforsvaret er litt for hardhendt med en Ørsta angriper, og dommeren dømmer helt korrekt straffe.
23. min.: 5-1 Markus scorer etter et fint innlegg fra Nikolas.
28. min.: 6-1 En nydelig langpassning fra Jørgen blir tatt ned av Fredrik som skyter rett i mål
30. min.: 7-1 Passning fra Nikolas til Jørgen som setter den i mål til side for keeper.
31. min.: 8-1 Joakim med pasning til Nikolas som scorer.
33. min.: 9-1 Virkelig et mønsterangrep. Ut fra Aleksander til Jørgen som tar med seg ballen oppover siden før han legger inn til Nikolas som skyter i mål.
34. min.: 10-1 Ekte hat trick av Nikolas. Joakim slår en fin passning til Nikolas som runder keeper og setter ballen i det åpne målet.
Pause
5. min.: 11-1 Fint passningsspill mellom Joakim, Jørgen og til slutt Nikolas som scorer igjen.
11. min.: 12-1 Fine kombinasjoner mellom Jørgen, Joakim og igjen er Nikolas sist på ballen. Sitt femte mål på rad.
12. min.: 13-1 Vegard kommer på gjennomløp og skyter sikkert i mål.
18. min.: 14-1 Vegard scorer igjen med et flott skudd oppe i krysset.
24. min.: 15-1 Ekte hat trick også av Vegard som scorer etter å ha fått en dobbelsjanse.
25. min.: 16-1 Oliver er fremme som spiss, og gjør ingen feil alene med keeper.
28. min.: 17-1 Markus sender i vei en flott passning til Mathias som scorer sikkert.
30. min.: 18-1 Enda et angrep som startes av Aleksander til Fredrik, videre til Jørgen med innlegg til Tomas som setter ballen i mål.
32. min.: 19-1 Passning fra Jørgen til Joakim som også blir tremålsscorer.
33. min.: 20-1 Mathias legger en lissepassning bak en Ørstaforsvarer som Nikolas løper opp og gjør sitt sjette mål for dagen.
35. min.: 21-1 Rett før dommeren blåser av løper nok en gang Nikolas gjennom, får to sjanser og setter inn sitt syvende mål.
Slutt

Ravnlaget bestod av: Aleksander, Tomas, Vegard, Oliver, Mathias, Jørgen, Joakim, Ole, Markus, Fredrik, Nikolas, Lars Daniel.