Ravn G13 tapte knepent borte mot Langevåg

02 oktober 2010

1. divisjon, G13 – 11er.

G13 spilte i kveld borte mot Langevåg, og måtte dessverre returnere med et surt ettmålstap.
Kampen åpnet med et visst Ravnovertak, men uten at de helt store målsjansene kom. Det jevnet seg litt ut i løpet av omgangen, men Ravn klarte å holde hjemmelaget fra noen farlige avslutninger. I det 30.minutt derimot er det Ravn som får til et mønsterangrep. Flott oppspill fra forsvaret, Jørgen fosser frem på siden, legger inn til Ole som legger videre til Nikolas som har roen og skyter i mål. Fortjent ledelse til Ravn, og stillingen holder seg når lagene går til pause.
Starten av andre omgang starter med et lite press fra Ravn, og etter seks minutter får spissene en trippelsjanse til å legge på et mål, men det vil seg ikke og Langevåg får klarert ut ballen til slutt. Derimot er det nå hjemmelaget som får et visst overtak, og presser Ravn tilbake på banen. Og i det 14,minutt blir en Langevågspiller felt inne i sekstenmeterfeltet, og det dømmes straffe som settes knallhardt i mål, og stillingen er 1-1. Langevåg fortsetter presset, og etter 20 minutter blir det 2-1 etter en heading på et innlegg fra en corner.
Så er det Ravn som får corner tre minutter etterpå som Jørgen legger inn. Og der står Markus klar og header den kontant i nota, og Ravn har utlignet til 2-2.
Dermed er det nytt håp for poeng, men dessverre tar det ikke mange minuttene før Langevåg kommer i overtall på et angrep, skyter på keeper som ikke klarer og holde, og setter returen i mål. 3-2 til hjemmelaget. Men Ravn guttene gir ikke opp, og bare uflaks hindrer et par flotte Ravnavslutninger fra å gå i mål. Langevåg hadde også en stor sjanse, et skudd forbi keeper men Mathias er fremme og får beinet ballen ut like før den går over mållinjen.
Kampen endte 3-2 til Langevåg, men det hadde ikke vært noe å si på at et poeng kunne ha blitt med hjemover.
Virkelig en kjempekamp av guttene som stod på hele kampen, men det ville seg ikke resultatmessig i dag.
Ravn stilte med: Aleksander, Vegard, Oliver, Mathias, Thomas, Fredrik, Jørgen, Joakim, Adrian, Ole og G12 gutta Nikolas og Markus som laget hvert sitt flotte mål.