Kjempekamp av Ravn G13, slo serieleder Hødd 3-1.

17 oktober 2010

Søndagens hjemmekamp var sesongens siste, og det var serieleder Hødd som var motstander. Med borteseier i denne kampen ville Hødd bli kretsmester. Men Ravnguttene ville det annerledes, det vistes fra første spark på ballen. Første omgang viste at her var begge lag interessert i å vinne, Hødd for å bli mestere og Ravn for å ”hevne” tapet i Ulsteinvik. Begge lag kjempet med flott angrepsfotball, men forsvarene holdt stand slik at det ble en målløs første omgang. Nærmest mål var Jørgen som sendte av gårde en suser i det 18.minutt, men den gikk i tverrliggeren og ut.
Andre omgang og angrepsfotballen fortsetter. Hødd litt mer hissig med lange baller frem mot sine spisser, men Ravnforsvarerne holder unna. I det 14.minutt er derimot ”måltyven” Nikolas på et raid rett mot mål, men ballen stryker målstolpen med bare centimetere på feil side. Kun to minutter senere får endelig Hødd et mål i protokollen. Det blir kjemping om ballen inne i Ravn sin 16-meter, en Høddspiller får akkurat det lille rommet han trenger, ser en åpning og sender av gårde et skudd som ligger klistret inne ved stolperota og 0-1.
Da våknet Ravn og nå var det til tider sambafotball tilskuerne fikk se.
18.minutt: Jørgen fosser fremover høgresiden og legger inn, og der står Joakim og bare skyter knallhardt i nota og stillingen er 1-1.
21. minutt: Nesten reprise på første målet. Jørgen med nytt kjempeløp på høgresiden, legger inn og denne gang er det Adrian som finner nettmaskene og 2-1.
24. minutt: Ravn står høgt og presser Hødd over på defensiven. Da bestemmer Joakim seg for å gjøre alt selv. Går fra 40 meter innover mot 16-meteren før han bruker skuddfoten med en suser i mål. 3-1 til Ravn som har snudd dette til de grader.
Og om ikke dette var nok angrepsfotball, så er Nikolas gjennom men skyter på keeper som gir en retur som uheldigvis for Adrian setter like over.
Etter dette måtte Hødd fremover, men midtbanen til Ravn ligger kompakt slik at de store målsjansene kommer ikke. Og det som kom av skudd tok keeper Aleksander seg av. De siste minuttene av kampen ble et krafttak, og da dommeren blåste av kampen var det de slitne Ravnguttene som hadde mest å juble for.
En fantastisk vinnervilje av Ravnlaget som har gjort en fin figur i årets første divisjon.
Ravnlaget bestod av: Aleksander, Tomas, Lars Daniel, Oliver, Mathias, Fredrik, Jørgen, Joakim, Adrian, Nikolas, Ole og kaptein Vegard.