Fotballavslutning for alaget sesongen 2010

25 oktober 2010

To av dei mest sentrale, Øyvind Farstad og trener Erlend.

På fotballavlutninga for alaget i helga vart det utdelt priser til tre spillerer og blomster til trener Erlend Fjørtoft,
kaptein/trenerass. Eivind Grøtt Ulla og oppmann/manager(som han liker best å bli kalla) Bjørn Kårvatn for deira innsats i sesongen 2010.
Det vart delt ut fire priser: -Toppscorar, Sliteren( den som har mest treninger) Årets BB( den som fekk mest poeng tilsamman på alle heimekampane)
og den gjevaste Årets speler(der alle spelarane fekk stemme på sin spelar)

Årets speler: Øyvind Farstad
Årets BB: Øyvind Koppen Krogsæter
Årets sliter: Øyvind Koppen Krogsæter 72 treniger av 76
Årets toppscorar: Even Vatneødegård 10 mål

Anders Berg fekk pokal for lang og tro tjeneste for alaget, og for beste innhopp.
Håvard Lid fekk prisen for årets supporter, han hadde fleire bortekamper enn mange spelarar.!!!

For ordens skuld: Dei som ikkje veit kven Øyvind Farstad er. Det er han til venstre på biletet. Han
med den raude drakta. Ei drakt som ofte (og med rette) vert omtala som verdas vakraste fotballdrakt.
Dette er slike påstandar som vi i webredaksjonen berre må seie oss heilt einige i.