Daglig arkiv: 05 oktober 2010

Juniortap igjen.

05 oktober 2010

Juniorane tapte i sesongavslutninga

Ein kan vel ikkje snakke om ei særleg minneverdig sesongavslutning når ein taper 2-5, men Ravnjuniorane kjempa godt og leverte ein bra kamp heime mot Valder/Vigra mandag. Ravn leia 1-0, men Valder snudde til 1-2 før pause, og gjekk opp til 1-3 like etter. Ravnredusering til 2-3 og ein kjempesjanse til utlikning med ball i stonga skapte spenning i kampen. Den varte til kvarteret stod att, då gjorde Valder 2-4, før det vart 2-5 på straffe i sluttminutta.

For fire 19-åringar var dette avskjedskampen. Ole Sivert Vestre Hauge scora to flotte mål og kjempa glimrande. Det gjorde også Emil Bjørlykkhaug, som la opp i fjor, men var sporty og stilte opp til haustsesongen. Også Thomas Aarseth spelte sin siste juniorkamp, men han blir definitivt å finne i seniortrøya. Lars Inge Engstrøm hadde både sin første og siste juniorkamp då han kom innpå i sluttminutta; han har ikkje spelt ein Ravnkamp sidan han var 10 år!

Av dei andre som var med stod Martin Skaar Vadset ein svært god kamp i mål, og på høgrebacken viste Joakim Otterlei årsbeste. På topp jobba John Ivar godt og hadde fortent scoring.

Dette var også avskjedskampen til trenar POT, som ikkje hadde vett til å gje seg når han og laget var på topp ( i fjor haust).

POT.

Red anm: IL Ravn takkar Per Ove for den flotte jobben han har gjort med desse ungdommane opp gjennom åra,
og all innsatsen han har gjort for Ravnfotballen.
Vi håpar naturlegvis å sjå han i ulike roller i Ravnfotballen i mange, mange år framover. Tilbodet vil i alle fall vere der.

Han har nok sett for seg at han skal gjere livet utrygt for fisk og krabbe i Grytafjorden framover, men webredaksjonen
vil legget til at bestanden neppe er so berekraftig at ein kan drive med dette kvar kveld.