Ravn G13 tapte borte mot Hødd.

09 september 2010

Ravn G13 spilte i går mot Hødd på Høddvoll. Dette laget er ubeseiret så langt i serien, og hjemmelaget åpnet med et høgt press for tydeligvis å ta en rask ledelse. Men Ravn kom i siget etter hvert og tok over kampen, og med litt bedre utnyttelse av sjansene kunne guttene gått til pause med ledelse. Men det ble med 0-0 så langt. Andre omgang startet lik den første, og med alle sjansene kom også målene for Hødd. Litt stillestående i Ravnforsvaret ble raskt utnyttet av Hødd, og før halve omgangen var spilt stod det 3-0 til hjemmelaget. Etter dette bølget spillet litt frem og tilbake uten at Ravnlaget klarte å få til de farlige avslutningene. Sluttresultatet ble 5-1. Ravnmålet scoret av Vegard. Men bra innsats av alle spillerne, spesielt første omgang var tilnærmelsesvis årsbeste.

Lagoppstilling: Aleksander, Vegard, Tomas, Matias, Oliver, Jørgen, Joakim, Markus, Fredrik, Lars Daniel, Nikolas, Adrian og Ole.