Daglig arkiv: 09 september 2010

Ravn G13 tapte borte mot Hødd.

09 september 2010

Ravn G13 spilte i går mot Hødd på Høddvoll. Dette laget er ubeseiret så langt i serien, og hjemmelaget åpnet med et høgt press for tydeligvis å ta en rask ledelse. Men Ravn kom i siget etter hvert og tok over kampen, og med litt bedre utnyttelse av sjansene kunne guttene gått til pause med ledelse. Men det ble med 0-0 så langt. Andre omgang startet lik den første, og med alle sjansene kom også målene for Hødd. Litt stillestående i Ravnforsvaret ble raskt utnyttet av Hødd, og før halve omgangen var spilt stod det 3-0 til hjemmelaget. Etter dette bølget spillet litt frem og tilbake uten at Ravnlaget klarte å få til de farlige avslutningene. Sluttresultatet ble 5-1. Ravnmålet scoret av Vegard. Men bra innsats av alle spillerne, spesielt første omgang var tilnærmelsesvis årsbeste.

Lagoppstilling: Aleksander, Vegard, Tomas, Matias, Oliver, Jørgen, Joakim, Markus, Fredrik, Lars Daniel, Nikolas, Adrian og Ole.

Ravnkampar i går (onsdag).

09 september 2010

Alaget tapte i går 3-2 ute på Lepsøya. Nesten eit heilt lag er vekke i forhold til det
vi hadde i vår pga skulegang, militæret og skadar, og haustsesongen ser ut til å bli tung for laget.

Vårt gode G13-lag var i går på Høddvoll og møtte Hødd. Der møtte dei som venta svært
tøff motstand, og det blei eit 5-1 tap. Det må leggast til at Hødd er det suverent beste
13-årslaget på Sunnmøre, og toppar 1. divisjon i einsam majestet. Ravn ligg i skrivande
stund på 3. plass, noko som må seiast å vere svært bra i dette selskapet. Valder, Herd og Langevåg
er laga som ligg rundt Ravn på tabellen. Det er ei fin fjør i hatten for våre gutar og klubben å vere med å kjempe
mot desse laga. Dette er store klubbar med tradisjonar, stor breidde og som driv det godt i sine ungdomsavdelingar.
Og då gjer vel vi det òg?

Eine G11-laget vårt var på Ellingsøya, og dei spela ein heilt jamn kamp mot Ellingsøy.

På Ravn Stadion hadde J11 besøk av Giske. Jentene gjennomførte ein god kamp.
Stor leiing til pause, som vart ein del redusert utover i 2. omgang, da ein nok slapp
skuldrane vel langt ned.

J12 var i Ratvika og spelte ein jamn kamp mot Aksla. Ein god 1. omgang og ein mindre
god 2. omgang gjorde at det vart eit jamnt resultat.