Turnering for G12-lag på Ravn Stadion søndag 29. august.

28 august 2010
Skrevet av:

Åtte gode 12-årslag frå heile Møre og Romsdal møtest når IL Ravn arrangerer ei uhøgtidleg fotballturnering for 12-åringar søndag 29. august. Her blir det mykje idrettsglede, og flott og rask fotball å sjå!

Turneringa startar kl. 1200 og det skal spelast 16 kampar på to 7arbaner utover dagen til ca kl. 1800.
Deltakande lag er Hødd, Volda, Herd, Ravn, Molde FK, Ekko/ Aureosen, Gossen og Dahle.

Turneringa fokuserer ikkje på resultat, men på humør, speleglede, gode prestasjonar for spelarar og lag. 12-åringane er ei aldersgruppe som står med ein fot i kvar leir. Den eine i barnefotballen og den andre i ungdomsfotballen.

Målet er at laga skal spele fire kampar mot mest mogeleg jamnbyrdig motstand. Målet er vidare å bli kjent med lag og spelarar frå delar av fylket ein til vanleg ikkje møter. KOr langt er dei komne på Nordmøre og i Romsdalen?

Ravn tenkjer at ein lærer mest av dei som er komne lengst i fotballens edle kunst. Då veit ein både kor og korleis ein skal strekkje seg. I denne prosessen er det å ha det gøy ein dyd av nødvendighet.

Alle er hjartlege velkomne til å sjå på heile eller delar av arrangementet. Kiosken er open heile dagen.

IL Ravn, Gutar 12 år.
G 12 RAVNTURNERINGA 2010

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Banekalender

banekalender