Turnering for G12-lag på Ravn Stadion søndag 29. august.

31 august 2010

Laga som var med på turneringa

Nærmare eit hundre 12-åringar hadde ein kjempedag i fineveret på kunstgrasbana søndag.
Åtte lag frå heile Møre og Romsdal møttest då IL Ravn arrangerte ei uhøgtidleg fotballturnering med 16 kampar. Deltakande lag var Hødd, Volda, Herd, Ravn, Molde FK, Ekko/ Aureosen, Gossen og Dahle.
Her var det massevis av gode enkeltmannsprestasjonar og lagspel det berre er til å ta av seg hatten for. Stor takk tildels heilt nye bekjentskap. Ikkje minst våre langvesfarande gjestar frå Kristiansund, Dahle, og Romsdalslaga Gossen, Ekko/Aureosen og Molde FK, reiste langt for å delta, som Hødd og Volda. Her fekk dei fire intensive kampar på 35-40 min og det er sjeldan i andre samanhengar.
Våre gutar markerte seg svært godt i tevling med dei andre.
Marte, Eivind og Eirik dømde dei 16 kampane og gjorde ikkje skam på verken laget eller dommarstanden. Vel blåst! Takk til dei som ofra ein heil dag i kiosken og dei som var med å leggje til rette eller rydde på anna vis. aot.