Trenerkrefter av høg kvalitet til Tine.

10 august 2010

I utgangspunktet vil fotballskulen følgje same struktur som tidlegare. Ifjor innførte vi fleire nye øvingar, spesielt for dei eldste klassene, og dette vil vi også gjere iår.

Det som verkeleg er gledeleg er at vi i år får med eksterne trenarkrefter av høg kvalitet.

– Fredagskvelden vil Knut Halvard Eikrem, trenar- og spelarutvikler ved Aker Akademiet i Molde lede økta for G12-G14
– Laurdagettermiddag vil Fride Mørkeset og Charlotte Husø frå A-laget til Fortuna lede økta for J11-J14
– Laurdagsettermiddagen vil Andre Nevstad frå Hødd lede G12-G14 økta, samt snakke litt om eigenutvikling

Klubbens trenarar vil sjølsagt hjelpe dei eksterne. Knut Halvard og Andre blir også brukt på Talentsamlinga i regi av SFK neste helg. Vi er derfor godt fornøgde med at dei stiller hos oss. Vi har også gode anbefalinger på Fride og Charlotte.

Det er viktig at trenarane motiverer spelararne på å melde seg på. Dette gjeld spesielt 12 – 14 av begge kjønn, der vi no har sikra oss eksterne trenarar som er av det beste vi har i regionen. I desse klassene er det enno lite påmelding, men vi veit av erfaring at dei gjerne går i flokk. Påmeldingsfristen er mandag 16. august.