Tine Fotballskule 2010 over.

25 august 2010
Fortunaspelarane Fride Mrkeset (tv) og Charlotte Hus var populre instruktrar.

Fortunaspelarane Fride Mørkeset (tv) og Charlotte Husø var populære instruktørar for gruppa J11-14..

Ei flott fotballhelg er over på Ravn Stadion. 180 fotballspelarar frå Ravn og naboklubbane har vore i aksjon.
Vi vil rette ein stor takk til all desse flotte fotballspelarane.

Vi vil også rette ein stor takk til dei eksterne instruktørane som var med på å gi denne fotballskulen eit ekstra løft.
Desse var: Knut Hallvard Eikrem (Molde og Aker Akademiet). Andre Nevstad og Einar Magne Skeide (Hødd).
Fride Mørkeset og Charlotte Husø (Fortuna). Dei to sistnevnte var begge i aksjon i dagens kamp for Fortuna der dei
rodde i land sin første heimesiger på Color Line Stadion (1-0 mot Alta). IL Ravn gratulerer.
I tillegg hadde vi stort utbytte av øktene om kosthold av ernæringsfysiolog og øktene om skadeforebygging av fysioterapeutane.

Vi vil også takke alle dei frivillige i eigen klubb som har stått på for å få til dette arrangementet. Trenarar, lagleiarar, fotballstyre
og foreldre. Vi ønsker alle velkommen tilbake neste år.