Ravn G13 med sterk bortesiger mot Herd.

19 august 2010

I går var det ny seriekamp i første divisjon for G13, denne gang borte mot Herd.
Og det unge Ravnlaget la tidlig press på motstanderen, og ga med dette beskjed om at her skulle tapet i fra vårsesongen revansjerest.
Anført av en hardt arbeidende midtbane ble det noen halvsjanser, men det ble ikke mål før trener Hatlehol tok et taktisk bytte et par minutter før pause.
Lars Daniel kommer inn med uthvilt skuddfot, og en kjempepasning fra Jørgen blir møtt på bakerste stolpe og ballen går i nota. En veldig viktig scoring rett før dommeren blåser til pause.
I andre omgang snur presset seg, og det er hjemmelaget som får et lite overtak. Og etter sju minutter blir det litt ”klabb og babb” inne i feltet, noen uheldige klareringer og en Herd spiller scorer fra kort hold og det står 1-1. Det fortsetter med et viss press imot, men det blir aldri noen farlige situasjoner som forsvaret og keeper ikke har kontroll på. Derimot er det Ravn som nå igjen begynner å nærme seg noen avslutninger. Og ikke ufortjent scorer Ravn når det nærmer seg halvtimen, og denne gang er det Nikolas som lager mål. Og bare minutter etterpå er Nikolas på gang igjen, men her klarer en Herdspiller å redde ballen nærmest på streken.
Ravn vinner 2-1 og igjen flott innsats av hele laget.
Lagoppstilling Ravn: Aleksander, Tomas, Oliver, Vegard, Matias, Jørgen, Ole, Joakim, Adrian, Markus, Nikolas, Fredrik og Lars Daniel.